Easy Legal este un hub de servicii juridice operat de Cabinet de Avocat Tănase Lucian cu sediul profesional în București, Sector 1, Str. Constantin Aricescu nr. 18, etaj 5, ap. 8.

Easy Legal reprezintă o abordare inovativă în domeniul serviciilor juridice ce aduce în sprijinul factorului uman tehnologiile digitale, pentru a simplifica modul de achiziție și de prestare a serviciilor juridice.

Obiectivul nostru este de a permite accesul utilizatorilor la servicii juridice într-un mod facil și lipsit de formalități, astfel încât obținerea unui sfat juridic să devină o operațiune obișnuită, ce poate fi realizată oricând și de oriunde de către utlizator.

Serviciile noastre sunt concepute modular în așa fel încât să își mențină autonomia și valoarea adăugată, dar și să permită utilizatorului să aleagă rapid de ce are nevoie. Procesul de comandă este simplificat astfel încât plasarea unei comenzi să aibă loc în câtvea minute iar plata comenzii are loc print intermediul unia dintre cei mai mari procesatori de plată la nivel mondial.

Pe lângă serviciile existente, Easy Legal conține și anumite instrumente autonome, al căror număr va crește în viitor, aplicații ce se concentrează pe automatizarea unui anumit aspect specific din domeniul juridic. În acest sens Easy Clause permite accesul la clauze predefinte direct în cadrul aplicației Microsoft Word, Easy Monitor permite monitorizarea automată a dosarelor de instanță în care este implicat utilizatorul iar Pastila Legislativă oferă utilizatorului posibilitatea de a monitoriza noile apariții legislative.