O aplicație dedicată exclusiv monitorizării dosarelor tale
Creează și Activează-ți Contul

Tot ce trebuie să faci pentru a începe monitorizarea dosarelor tale este să îți creezi un cont de utilizator pe baza unei adrese de e-mail și a unei parole aleasă de tine. După crearea contului vei primi un e-mail la adresa folosită pentru înregistrare, prin intermediul căruia îți vei putea activa contul.

Înregistrează Dosar

Odată activat contul te vei putea autentifica cu e-mailul și parola folosite la creaerea contului și vei putea înregistra dosarele de care esti interesat prin introducerea numărului acestuia.Dacă aplicația noastră găsește dosarul în baza de date a portal.just.ro va introduce acest dosar în lista dosarelor monitorizate de tine, ce va conține o serie de informații despre dosar (ex: instanța, soluția, termenul de judecată, stadiul acestuia.

Vei putea afla mai multe informații despre dosar prin intermediul butonului Info și vei putea elimina un dosar din lista prin intermediul butonului Șterge.

În cazul în care ai un cont gmail, poți adăuga un anumit dosar în Calendarul Gmail.

Atenție! Nu vei putea monitoriza mai mult de 20 de dosare simultan!

Monitorizăm noi dosarul în locul tău

În momentul în care intervine vreo schimbare cu privire la termenul de judecată, soluția instanței, formularea unei căi de atac, sau stadiul dosarului, vei primi un e-mail legat de respectiva modificare.

Adninistrează-ți Contul

Administrarea datelor tale personale și schimbarea parolei, poate avea prin intermediul secțiunii Contul Tău. Îți poți șterge contul și toate datele aferente acestuia prin accearea butonului Șterge Cont situat în partea drepat sus din secțiunea Contul Tău.